Внукът на Нелсън Мандела разкритикува заради изказването, че бракът й с принц

...
Внукът на Нелсън Мандела разкритикува заради изказването, че бракът й с принц
Коментари Харесай

Семейството на Нелсън Мандела бясно на Меган Маркъл


Внукът на Нелсън Мандела разкритикува поради изявлението, че бракът й с принц Хари провокирал невиждани подиуми на наслада в Южна Африка, съпоставими единствено с освобождението на именития герой против апартейда след 27 години в пандиза, осведоми " Дарик ".

" Невъзможно е да бъде направено съпоставяне сред двете неща ", отсече Звеливелиле Мандела.Той съобщи, че той е бил неприятно сюрпризиран от изявлението на Меган за списание The Cut, в което тя споделя по какъв начин член на екипа на кино лентата " Цар лъв " декларирал пред нея, че кралската женитба имала исторически значение, сходно на освобождението на Мандела.

" Трябва да знаеш, че когато ти влезе в това семейство, ние празнувахме по улиците по този начин, както когато Мандела е бил освободен от пандиза ", декларирал пред херцогинята южноафриканецът. Това се случило по време на лондонската премиера на " Цар Лъв " през 2019 година

Според MailOnline разказът на е шокирал семейство Мандела. " Празникът от освобождението на Мадиба се основава на превъзмогването на 350-годишния колониализъм и 60-годишната от бруталния режим на апартейда в Южна Африка. Така че сравнението е невероятно ", безапелационен е Звеливелиле Мандела.

Той съобщи, че когато хората на Южна Африка са танцували по улиците след излизането на дядо му от пандиза, това е била надалеч по-важна и сериозна причина за празнуване, отколкото да се омъжиш за " бял принц ".

Депутатът от Африканския народен конгрес и добави: " Ние към момента носим белезите от предишното. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР